domingo, 1 de julio de 2007

RELOVUTIONS

Tururut Samfaina: Relovutions
ha arribat

¡¡
!!

Després del críptic i relativament solipsista Tururut Samfaina de MSN i del cast i pur Tururut Samfaina: Redoladed de Myspace, arriva Relovutions, que fusiona el bo i millor de les dues anteriors edicions, ara sense la censura dels hosts anteriors, i a més en el ple de prestacions entorn de Blogger. Que pot haver-hi millor?
Doncs moltes coses. pero aquest no es el tema.

Combinada amb la constància i l'asiduitat de que últimament venia fent gala Redoladed aquest TS té una novetat important: el bilingüisme.

Una gran part del nou Tururut Samfaina serà escrita en Castellà, després d'adonar-me de que, a part dels lectors realment asidus/fanàtics que tinc, sense els quals Tururut Samfaina no sería res, una part molt important de les visites del meu Blog prové de buscadors.
I tractant-se d'un Blog freaky i una mica "especial" com és TS, orientar un target petit cap a una població petita es una idea poc efectiva a diferents nivells.

Però per que bilingüe, llavors? Per que no un Tururut Samfaina exclusivament en castellà?

No, no es que sigui de Ciutadans(ni molt menys!)

En relitat tindría que haver estat un blog exclusivament en Castellà, però m'he adonat de que, senzillament, hi ha coses que només puc dir-les en català.

(I a més, la consciència s'em remou. I tal.)

No hay comentarios: