martes, 11 de diciembre de 2007

EMAV resurrection Tetralogy II: Cutre Jam Session


Una publicació recent a el mejor blog de texas em va fer recordar un projecte pendent de friki-musicalisme. Ara em sento preparat per tocar coches fantásticos, micromachines i autos locos, pero toda historia tiene un principio, més o menys humil.

Abans d'aixó hi havien hagut malhaurats intents de tocar AC/DC (WTF?) per fer la coña, pero tots sabem que en aquell punt de l'historia l'Adolf era lunic a l'alçada. I després un cop ja havia pasat una mica més de temps, vem atrevir-nos, com tants cops hem fet, a dur a terme ritus sacrílegs. Profanar l'art. Insultar el creador.
Hom sap que quan un escup a Déu nostre señor l'escupitaju li torna a caure a la seva cara (coses de la gravetat) i aixó es el que, alguns diríen, va pasar amb la cutre jam que vam organitzar.

On per cert, sospito que un FILL DE PUTA IGNORANT DE PRIMER D'IMATGE QUE CONFÓN ELS ENDOLLS DE PLATÓ UTILITARIS AMB ELS D'ALT VOLTATGE PER A FOCUS em va petar l'ampli. Sé quina es la teva cara, tío. Ves amb compte. Afortunadament l'ampli estava en garantía.

Alguns dirien, dic, que va ser un fracás. D'altres, que ens ho vem passar de puta mare fent l'estúpid.
I altre cop, va venir l'Adolf a salvarnos dels meus patétics solos (ei! que fa molt de temps daixo eh!), de les pérdues de temps del marc (EH! que ara es un catacrac!) i de... eh... bueno un home musculat.

Caos, incompeténcia, profanació, y un solo guay de l'Adolf que es va salvar en vídeo i DVD para toda la familia!!!!!


Pero estava o no estava en MI el Marc?

3 comentarios:

Adolf Rodriguez dijo...

oh! que bonic. Escric aquestes linies amb llagrimes als ulls qual dibuix anime emocionat. Fou un fracàs i a la vegada ens ho vam passar de puta mare. Ningú sabia tocar una puta merda pero a la gent li va agradar, més o menys com la música d'OT. Gran dia aquell. Recordo que vam sortir de nit amb mitja classe i per primer cop vam veure als profes contentillos i a tu i a mi ens van fer una foto que va acabar penjada en una web de nom semblant al de "gente guapa de la noche de Barcelona". En fi, nostalgia.

PD:Espero que els posts als nostres respectius blogs no es converteixin en una palla mutua Pol, perquè com diria el gran Sr. Lobo "no empecemos a chuparnos las pollas todavia"

Van Deal dijo...

Todavía es la paraula clau XD

I woala! no men recordava de lo de la foto! Es veritat, ens van clasificar en "gente guapa de Barcelona"! jajajaja

Red Pèrill dijo...

Glupsssssss....