miércoles, 26 de marzo de 2008

Turururut Samfaina fa 3 anys! (i 100 Posts de Relovution!)

De fet, ja fa quatre dies que va fer 3 anys del primer post del Tururut Samfaina original, hospedat a MSN Spaces, el qual, després d'un breu pas per Myspace Blogs, aniría a parar aquí.

Es curiós que comencés amb una reflexió sobre el temps i el seu valor, tenint en compte el que s'ha perdut invertit en TS per les diverses bandes.

Anava a dir que hi han hagut moments emocionants, i moments tristos i moments feliços, per que es el que es diu, pero
A: Es mentida!
B:GAYS!

Per celebrar tan magnànim succés, però, l'equip de redacció, edició, maquetació i costura de Tururut Samfaina (que s'actualitza a mà, amb llapis de graffit, per uns monos ensenyats per els anteriors nens africans que teníem treballant) ha muntat una festa on ha regnat el glamour, la música neo-post-chachi, el sexe etílico-lavabeiro i stuff like that.

BEHOLD! Les fotos de la festa:




Edit: A més, resulta ser que amb aquest post la edició de Blogger, Relovution (vamos, el Blog que esteu veyent ara), fa 100 posts!!!!

Visca la Quisca!

Més festa!!

14 comentarios:

Red Pèrill dijo...

O sigui aviam.... no m'has convidat a la festa, desgraciat????

Red Pèrill dijo...

Envia'm un mail amb el teu mail!

Adolf Rodriguez dijo...

felicitats tururut. Quin timo que faci 3 anys quan aquest el vas obrir fa 1. Timador.

Anónimo dijo...

Felcitats Polete! *O*

Aleix dijo...

Sí, és clar, d'això... Felicitats! I els altres dos blogs que tenies en entorns extranys, encara poden veure's? Sinó tu seràs l'únic veritablement conscient dels tres anys que portes per aquí. (I això no ho farà menys meritori, per suposat.)

Arribat el moment de celebrar la festa (sí, tu ja l'has celebrada, no hi pensava...), em pregunto quants anys més viuran els nostres blogs (el teu, el meu, el de l'Àdolf...) No crec que morin amb nosaltres. Ens cansarem, senzillament? O passarà alguna cosa que farà que passem d'ells? I quan serà tot això, quan? No, ja, tampoc és que em preocupi tant... Volia fer-me una idea del que falta perquè ens morim.

irene dijo...

Doncs mooooltes felicitats al blog!!! :D L'edat d'un blog equival a l'edat humana? Perquè aleshores seria encara una mica jove... Encara que suposo que no, perquè no està malament el vocabulari que té per tenir només 3 anys :P

Que vagi molt bé!

P.D: Per cert, que diabòlics els gats de la foto!
P.P.D: Crec que seria un gran repte per a l'Aleix passar-se un dia sencer sense mencionar la mort. Podríem proposar-li :P

Aleix dijo...

(Sense voler envair aquest post de celebració del blog del Pol per parlar de mi... Vull pensar que només sóc tan morbòs ens els Blocs, que és on intento descarregar el meu pànic [...] etcètera. Vull pensar que a la vida real no sóc taaaaant així, i que puc passar fàcilment un dia sense mencionar la mort. Zdzdzdzdz! -onomatopeia del so de treure la llengua-)

Néstor F. dijo...

Felicitats Tururut S.!
(Aleix, pensar tant en la mort es un possible greu símptoma de l'emo comú, espero que no et possis el flequillu cap a endevant, compte! (me la pela com es digui flequillo en català)).

Van Deal dijo...

Es diu flequell.
En dialecte central, flequellu.

Red Pèrill dijo...

El so de treure la llengua és brl brl

Anónimo dijo...

Yo nunca las he visto tan bien puestas como ESTAS...

Anónimo dijo...

Yo nunca las he visto tan bien puestas como ESTAS...

Anónimo dijo...

трахнул училку скачать http://free-3x.com/ порно подростковое онлайн free-3x.com/ смотреть онлайн студенческое порно [url=http://free-3x.com/]free-3x.com[/url]

Anónimo dijo...

Your blog keeps getting better and better! Your older articles are not as good as newer ones you have a lot more creativity and originality now keep it up!