domingo, 24 de agosto de 2008

Friendship Rap

Si un día es fosc i aneu per un parc d'un lloc cualsevol, o sou gafes, o teniu un amic gafe, o frecuenteu bac de roda, o us heu perdut i us trobeu rodejats de gent innocent i curiosa, multiracial i multiétnica, que, fascinats per la vostra indumentária, us pregunten l'hora i es es queden admirats davant el vostre peluco i el vostre móvil, i us demanen que si per favor els hi deixeu veure, o si hi ha algú que a les tres de la matinada necessita un euro per comprar tabac en mig d'un descampat, o si us criden de lluny i us diuen, "no os movais, no os vamos a hacer daño"...

Doncs bé, si passa això no feu com el Ricard i correu sense veure on son els vostres companys, ni feu com l'Aleix y us quedeu com un estaquirot, esperant la mort amb una cosa que no se, yo no li diría tampoc estoicisme.

Instead, porteu sempre a sobre uns altaveus i apreneu-vos aixó:




Tindríen que fer més capítols d'Stella...

3 comentarios:

Aleix dijo...

I és clar que és estoicisme! O, tal com m'agrada veure-ho a mi, un heroic comportament desinteressat i filantròpic consistent a donar la vida en favor dels demès, per a que els altres puguin córrer (com el Ricard!) per salvar la pell.

Tot i que a vegades penso que potser és una tàctica pròpia d'una estruç, la de camuflar-se perquè els perseguidors t'ignorin.

O, com penso encara més sovint, un comportament automàtic i instintiu, mancat de significat i immune, és clar, a les interpretacions morals.

Anónimo dijo...

Ei tio, que em deixes com un covard total XD

T´has deixat l´opció de correr com un poses, buscar un vellet en un banc i sentarte amb ell perque no vinguin a pegarte o posarte enmig de la carretera i parar un cotxe perque et porti sa i estalvi a casa, mentre el teu company encara es allà buscante i passantho malament a cada cruilla per la que pasava! Els 2 vem fer el convenient per salvar la nostra pell, jo no et guardo rencor, tu no mel guardis a mi U.U

A mes a mes traidor, t´acabaves de pendre un Red Bull, tenies energia suficient per guanyar l´enfrontament!

Wa ha ha ha ha , wa ha ha ha , wa ha ha ha ha ha ha ha ha ha

Eh! D´aqui dos mesos farà 2 anys ja, ho haurem de celebrar! XD

Van Deal dijo...

Jo Ricard, em sap greu haverte tocat la fibra... TT_TT Yo no et guardo rencor, només et guardo Kellogs de Lions!

Que farem per celebrarho? Anirem a temptar la sort?