viernes, 8 de octubre de 2010

Subtravelling Festival 2010 (i més)

Resulta que TMB ha considerat que el curt "El Perill", al contrari del que preveia pel seu discurs, podia passar el filtre i ser candidat a ser un dels tres finalistes del Festival Subtravelling en la secció "Roda a TMB".
Visca!
L'he penjat a Vimeo per celebrar l'inesperat succés.


El Perill (The Danger) ENG Subs Subtravelling Festival 2010 from Pol R. Espinosa on Vimeo.


En la secció Microcurts participa un sorprenent curt d'un amic que espero que tingui éxit, perque la seva simplicitat, professionalitat i efectivitat s'ho val. Ole y ole.


Cortometraje - Gazpacho from Josep Gutiérrez on Vimeo.


I, bé, ja que esteu ficats a veure videos, ostia, perdent el temps amb la maleida postmodernitat de merda i la era de la desinformació que us omple la ment de coses inútils que despres us fan rodar el cap mentre intenteu dormir i us desvíen quan intenteu recordar que es el que de debó voleu a la vida, renoi, segur que us fará gràcia veure Patata de Pollo, de Ebiddor!
Grabada per una fan en un concert que vam fer al Kasal de Joves de Roquetes amb Crack del 29 i amb un bonus de pim pam toma lacasitos:

2 comentarios:

Anónimo dijo...

polífer
em sembla molt bien lo del tmb XD!

clara macrosiesta.

Anónimo dijo...

Ja veus, TMB i l'ayunta-miento de barcelona són tan progres i tan guais que hipòcritament accepten un vídeo així.. O ves a saber, potser els hi ha molat i tot perquè d'alguna manera reafirma les seves ànsies de controlar i fotre por a la gent.