jueves, 22 de noviembre de 2007

EMAV resurrection TETRALOGY I: Croma a Vietnam

Avui m'ha donat per presentar una foto al concurs de fotografía del magazin de la vanguardia així en plan "venga va".
Fotli caña.
Ostia.
Y demés expresions de força y poderío.

La Questió es que buscant la foto en la carpeta Imágenes/Fotos m'he trobat amb un munt de coses que amb prou feines recordava, y una bona col·lecció de fotos de quan anava a l'EMAV.
I així, amb un deix de nostalgia pero sense amargor es com declaro que comença...
EMAV resurrection: Tetralogy

Per que sí, vam fer coses tan cutres que no podeu arribar a imaginar-ho. Vem basflemar vers els grans creadors intentant copiarlos, o intentant evadir-los. Que dic jo vers els creadors, vam basflemar vers EL CREADOR, Deu nostre senyor que en la seva bondat havia ficat els seus mitjans en les nostres mans. (Pel que m'han dit ara aquest mateix Deu nostre senyor ha otorgat un nou plató... serán cabrons).
Peró també vam fer petites obres mestres, ja fos per la seva humiltat, per els nivells d'imperfecció tan elevats que vam assolir, o senzillament per contrast amb les altres coses.

Avui toca...
Adolf i Pol al Vietnam!



Com haureu comprovat, el rótuls (rótuls? rétols? Com coy s'escrivia "cairon"... ¿cyron? el meu exemplar de Millerson no ho diu) están al revés, peró aquesta chorrada en sí va ser sens dubte el millor i el menys preparat de l'informatiu en que anava inserit, que era, ja que hi som, el pitjor informatiu que hagi vist mai ningú, si es que algú realment ha arribat a veure'l fins al final.
Va ser escrit en mig segon (ple de referencies solipsistes que poca gent pot comprendre) y muntat en poquisim temps, y es que a vegades aquestes coses passen cuan menys t'ho esperes XD

Y aquí fotos del making orffff.
































(Per cert, que la foto que penso presentar no te res a veure amb res d'aixo XD)

5 comentarios:

Aleix dijo...

Com a realitzador (en certa manera, màxim responsable) de l'informatiu en el que estava inserit aquesta notícia, potser hauria de sentir-me ofès per les paraules "el pitjor informatiu que mai hagi vist ningú".

Potser, però no, és clar, perquè és obvi que sí que va ser el pitjor, pitjor informatiu o pitjor programa de televisió en general.

Com a co-autor (ja, no estem aquí per parlar de mi, però...) del pitjor curt de la història i del pitjor mig de la història, va ser per a mi un honor fer el pitjor programa que ha passat per un plató de l'emav.

En fi, que trobar-me això aquí m'ha fet posar-me un pél nostàlgic. Sobretot quan recordo coses com les paraules de l'Agnés Busquets: "Què, et fa gràcia que per culpa teva suspenguem tots?"

Visca el suport que ens infoniem els 4J. Visca el "Hauran de trucar a un tècnic". Visca el video i el croma.

Algun dia hauré de penjar lo del tir de jabalina.

(Hola, Pol!)

Adolf Rodriguez dijo...

ohhhhhhh, se m'havia oblidat completament. Estem davant de lo millor que vam fer a l'Emav? Maybe. Quin gran informatiu, amb l'Agnès cridant i bufant, amb el Dani parlant garrulo, amb la noticia de l'Aleix i la jabalina, que bonic tot. Gran la foto del marc en la seva postura havitual de càmera. Gràcies Pol per aquest post, això si, sense fer escarni.

Red Pèrill dijo...

Això comença a ser mereixedor de l'altura i rang del Tururut Samfaina...

I en català, clar...

No per nacionalismes ni merdes,
sinò per pura naturalitat... m'agradaria sentir el teu accent castellà.... jajajaj

Gamba dijo...

aixo es LOL
i l'adolf mola eh !

:)))

Tarý dijo...

sens dupte ets el Pol
xD

apeee un petó!

:*